^Inapoi la Start pagina
  
  
  
Get Adobe Flash player

Articole

Oferta Educationala

GRADINITA CU P.N. SI P.P. ,,FRUNZA DE STEJAR,, ORAS PLOPENI

JUDETUL PRAHOVA

Nr. 1367/22.10.2015

 

OFERTA EDUCATIONALA

 

Gradinita noastra functioneaza cu 8 grupe de prescolari dupa cum urmeaza:

-          6 grupe de program normal organizate astfel: -  2 grupe mici; 2 grupe mijlocii si 2 grupe mari, programul lor fiind  7,30 – 12,30;

-          2 grupe  PP – nivel I o grupa, nivel II o grupa, programul fiind 6,30 – 17,30.

 

Unitatea functioneaza ca invatamant de zi cu prescolari de la 3 la 6 ani si ofera: educatie, instruire, pregatire pentru scoala, iar programul prelungit,  asigura in plus, servicii de masa, supraveghere si somn.

 

Resurse umane:

-          In institutia noastra functioneaza 10 cadre didactice toate calificate, 6 au studii superioare, 4 liceul pedagogic si grade didactice dupa cum urmeaza:

 

-          7 au gradul didactic I;

 

-          1 gradul didactic II;

 

-          1 grad definitiv;

 

-          1 debutant. 

 

In unitatea noastra exista: 1 metodist al ISJ PH , 1 mentor, 3 formatori si 1 responsabil de cerc pedagogic.

 

Deasemenea in institutia noastra exista 1 psiholog cu drept de libera practica - psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala  care ofera servicii psihologice si de corectare / dezvoltare a limbajului, 1 asistent medical care asigura trierea si supravegherea sanatatii copiilor, 2 ingrijitoare cu norma intreaga care asigura curatenia in clase si spatiile aferente acestora, 1 bucatar lenjer, 3 fochisti care asigura supravegherea centralelor termice cat si paza institutiei.

 

Resurse materiale: unitatea dispune de calculatoare, imprimante, casetofoane cu CD,  televizoare, videoproiector, plasme, aparate digitale foto, camera foto, ecran de proiectie, sistem audio, softuri educationale.

 

Toate aceste resurse sunt la dispozitia copiilor si sunt folosite de cadrele didactice in demersul educational.

 

Optionalele din gradinita se desfasoara cu cadre calificate si specializate, bazandu-se pe auxiliare didactice acreditate.

 

Optionalul de limba engleza este desfasurat de d-na profesor Ilie Andra – translator autorizat care desfasoara activitati creative, accesibile pentru invatarea limbii engleze.

 

Optionalul de sah este desfasurat de maestrul Ene Gheorghe, care ii initiaza pe copii in lumea mirifica a sahului, dezvoltandu-le gandirea analitica si logica.

 

Educatie pentru sanatate, teatru de umbre, A B C – ul basmelor, micii pictori si teatrul de umbre, sunt optionale organizate de educatoare, unele dintre ele se deruleaza pe baza auxiliarelor didactice avizate (Educatie pentru sanatate, A B C – ul basmelor

 

   Prietenul meu calculatorul este un optional desfasurat de d-na profesoara Gales Cristina si ii ajuta pe copii sa descifreze tainele calculatorului si sa navigheze prin lumea minunata a jocurilor educative, animalelor si plantelor.

 

 

Datele de contact ale gradinitei:

 

 

 

Oras: Plopeni,  B-dul Republicii Nr. 20 C, jud. Prahova,  cod postal 105900,

 

tel. 0244 223149

www. gradinita-frunzadestejar-plopeni.ro

Copyright © 2013. Gradinita "Frunza de Stejar" Plopeni Rights Reserved.